1. הקשיבו לגוף שלכם. בשונה מהחורף שהאוכל מחמם ומנחם, בקיץ צריך יותר להקשיב לגוף, לא לאכול רק כי צריך אלה לבדוק האם יש תחושת רעב? מה יעשה לי טוב לאכול עכשיו? האם אני רעב או אוכל רק כי הגיע שעת האוכל? זה הזמן להקשיב לגוף.
2. הקיץ מביא איתו שפע של פירות וירקות המכילים הרבה אנטי אוקסידנטים (נוגדי חימצון), ויטמינים ומינרלים. על מנת לקבל מגוון רחב של אותם רכיבים מומלץ לשלב כמה שיותר צבעים מהפירות והירקות בתקופת הקיץ. את הפירות מומלץ להגביל ל-2 מנות ביום, יחד עם זאת ירקות מומלץ לאכול כמה שיותר וכמה שיותר מגוון.
3. סוכר לבן ופחמימות ריקות מכבידים על הגוף ויגרמו לעייפות. במיוחד בימים החמים של הקיץ מומלץ להחליף אותם במוצרים מלאים ובקטניות, שיתנו יותר אנרגיה לאורך זמן
4. ירוק זה מקרר. שלבו כמה שיותר מזונות ירוקים בתזונה, המזונות הירוקים נחשבים למקררים ומצננים, אני ממליץ בקיץ כל יום על 10 מ"ל של משקה כלורופיל בכוס שתיה. הכלורופיל של נייצ׳רספרו מופק מעלי אלפלפה ולא מכיל חומרים משמרים, מקרר מזין ומשמש בתהליכי ניקוי הגוף בקיץ.
5. חיידקים פרוביוטים זה לא קללה, מדובר בחיידקים ידידותיים הנמצאים במערכת העיכול. בתקופת הקיץ יש להם חשיבות במניעת דלקות, בעיקר באזור מערכת השתן, שחשופה בקיץ לזיהומים כתוצאה מבריכות ומרחצאות. אני ממליץ על שילוב של מיצוי חמוציות, פרוביוטיקה ודי מאנוז, היכולים לסייע ולמנוע דלקות שתן. חשוב שהכמוסה תיהיה בשחרור מושהה, כך תשתחרר בדיוק באיזור המעי כמו בתוסף יוריפרו, שנייצ׳רספרו פיתחה.